Verzenden

Direct na de ontvangst van uw bestelling wordt deze in behandeling genomen. Mocht de aflevering vertraging oplopen dan krijgt u daarvan zo spoedig mogelijk bericht. Uw bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden (m.u.v. de lampenkappen, de verzendtijd is 5 tot 7 werkdagen) indien de product in voorraad is. Indien wij de bestelling niet binnen deze levertijd kunnen verzenden, geven wij dit via de mail aan u door. De bezorging wordt uitgevoerd door PostNL.

U ontvangt een e-mail (mits uw e-mailadres bij ons bekend is) wanneer uw bestelling naar u onderweg is. In deze e-mail vindt u een Track & Trace link waar u op kunt klikken om uw bestelling te volgen.

PostNL

De bezorger van PostNL bezorgt uw bestelling op het door u opgegeven adres. Is er op het opgegeven adres niemand thuis, dan probeert de bezorger het bij één van de buren. Als deze ook niet thuis zijn, dan stopt de bezorger een kaartje in de brievenbus met daarop de informatie waar en vanaf wanneer de bestelling kan worden afgehaald.
Verzendtarieven

  • Brievenbuspost €2,00 - €4,50
  • Pakketpost € 6,95

Gratis verzenden boven de €75,-

Wij verzenden momenteel alleen binnen Nederland. Wilt u een bestelling plaatsen buiten Nederland, neem dan contact met ons op via info@missbrowndesigns.com.


Betaalmethoden

U kan uw aankopen bij Miss Brown Designs betalen met:

  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Creditcard

Online betalingen gebeuren via een beveiligde verbinding. Bestellingen worden verwerkt en verzonden na ontvangst van de betaling. U kan de status van uw bestelling en betaling volgen in uw persoonlijke account.